-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Eξετάσεις των μαθήματων "ΤΡΑΥΜΑ του Μυοσκελετικού Συστήματος" και "ΠΑΘΗΣΕΙΣ του Μυοσκελετικού Συστήματος"

Τμήμα Ιατρικής

22.09.2023

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΤΡΑΥΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Οι εξετάσεις των μαθήματων «ΤΡΑΥΜΑ του Μυοσκελετικού Συστήματος» και «ΠΑΘΗΣΕΙΣ του Μυοσκελετικού Συστήματος» θα διεξαχθούν προφορικά με φυσική παρουσία την Πέμπτη 21.9.2023 και ώρες 9.00-16.00 στη βιβλιοθήκη «Κ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ» της Ορθοπαιδικής Κλινικής (ΠΓΝΛ, Β πτέρυγα, 3ος όροφος).

Οι φοιτήτριες/φοιτητές θα πρέπει -υποχρεωτικά- να έχουν μαζί τους:

·         Τη φοιτητική τους ταυτότητα, προκειμένου να γίνεται ταυτοποίηση με τον Αριθμό Μητρώου του κάθε εξεταζόμενου.

·         Την ειδική κάρτα παρουσιών για τη συμμετοχή στην κλινική άσκηση, την οποία θα παραδίδουν στον διδάσκοντα πριν ξεκινήσει η εξέταση.

Tα ως άνω, φοιτητική ταυτότητα & κάρτα παρουσιών, είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή στην εξέταση και η φοιτήτρια/ ο φοιτητής δεν θα λαμβάνει μέρος στην εξέταση εάν δεν φέρει μαζί του τα δύο αυτά έγγραφα.

Επισυνάπτεται η λίστα με τον χωρισμό των ομάδων και την ώρα της εξέτασης.

Λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, στη συνημμένη λίστα αναγράφεται μόνο ο αριθμός μητρώου που ο κάθε φοιτητές απέστειλε κατά τη δήλωση συμμετοχής του στις εξετάσεις. 

Σημαντικές διευκρινίσεις:

 

1. Οι φοιτήτριες/φοιτητές που δήλωσαν εμπρόθεσμα στο σωστό mail, ortho-uth@uth.gr, τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις και δεν βλέπουν το αριθμό μητρώου τους, παρακαλούμε να προωθήσουν εκ νέου το mail της αρχικής, εμπρόθεσμης δήλωσης στο ortho-uth@uth.gr και θα τους ενημερώσουμε με mail σε ποια ομάδα εξέτασης θα ενταχθούν. Το ίδιο ισχύει και οποιαδήποτε απορία προκύψει σχετικά με τις εξετάσεις: παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με mail στο ortho-uth@uth.gr 

2. Οι φοιτήτριες/φοιτητές που δεν κατάφεραν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις, λόγω του τεχνικού προβλήματος στο mail του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, παρακαλούμε να προσέλθουν στη γραμματεία της Ορθοπαιδική Κλινικής  την ημερά της εξέτασης, Πέμπτη 21.9.2023, και ώρα 15.00, προκειμένου να δώσουν τα στοιχεία τους στην κυρία Γκονέλα και να εξεταστούν αμέσως μετά το πέρας των προγραμματισμένων εξετάσεων. Οι φοιτήτριες/φοιτητές θα πρέπει -υποχρεωτικά- να έχουν μαζί τους τη φοιτητική τους ταυτότητα και την ειδική κάρτα παρουσιών κλινικής άσκησης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εξετάσεις.

 

 ΟΜΑΔΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ_ΤΡΑΥΜΑ και  ΠΑΘΗΣΕΙΣ_21.9.2023 

 

Από τη Γραμματεία της Ορθοπαιδικής Κλινικής