Νέα Τμήματος Ιατρικής

HelMSIC – “How to Treat your Patient – Ημερίδα για την προσέγγιση ασθενούς που έχει υποστεί κακοποίηση”

ANAKOINOSEIS iatrikis
Ανακοινώσεις

HelMSIC – “How to Treat your Patient – Ημερίδα για την προσέγγιση ασθενούς που έχει υποστεί κακοποίηση”

logo-uth

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

How to Treat your Patient

Η HelMSIC διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα “How to Treat your Patient – Ημερίδα για την προσέγγιση ασθενούς που έχει υποστεί κακοποίηση”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες από εκπρόσωπο της Επιτροπής Ισότητας Φύλου των Πανεπιστημίων και από κλινικό Ιατροδικαστή, θεματικό session με διαδραστικές μεθόδους και ένα workshop ομοταγούς εκπαίδευσης που θα παραδοθεί από φοιτητές Ιατρικής ειδικά καταρτισμένους ως εκπαιδευτές σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ενεργά μέλη HelMSIC. Στο περιεχόμενο των ομιλιών συμπεριλαμβάνονται γενικές πληροφορίες και στατιστικά δεδομένα για την Έμφυλη Βία και την επικράτησή της στην Ελλάδα και κλινικά σημεία ασθενών που έχουν υποστεί κακοποίηση, ενώ το session περιλαμβάνει την έννοιας της “Διαθεματικότητας” στην κατανόηση του φαινομένου της κακοποίησης. Τέλος, στο workshop θα παρουσιαστούν τα πρωτόκολλα διαχείρισης κακοποιημένων ασθενών, και οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν στην υλοποίησή τους.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 27/11 στις 15:30 – 19:30. Περισσότερες πληροφορίες για τη διεξαγωγή θα κοινοποιηθούν στα συμμετέχοντα άτομα από την Οργανωτική Επιτροπή του προγράμματος.

Η συμμετοχή στο How to Treat your Patient είναι δωρεάν και θα αποδοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται προεγγραφή στην παρακάτω φόρμα. Θα πραγματοποιηθεί επιλογή συμμετεχόντων με βάση τη συμπλήρωση της σχετικής ερώτησης κινήτρου.

Δήλωσε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι 17/11.

https://forms.gle/NB8HiN479EwMRg4MA

Σας περιμένουμε!

How to Treat your Patient – Ημερίδα για την προσέγγιση ασθενούς που έχει υποστεί κακοποίηση.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο