Νέα Τμήματος Ιατρικής

Εκδήλωση συλλόγου μελών ΔΕΠ του Τμήματος Ιατρικής του ΠΘ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΑνακοινώσειςΣυνέδρια - ΕκδηλώσειςΦοιτητικά

Εκδήλωση συλλόγου μελών ΔΕΠ του Τμήματος Ιατρικής του ΠΘ

 

Ο Σύλλογος μελών ΔΕΠ του Τμήματος Ιατρικής σας προσκαλεί την Πέμπτη 20/6 στις 9:30 στην εκδήλωση “Νοσοκομειακή Διαχείριση Συμβάντων Μαζικών Απωλειών”.

Η εκδήλωση αυτή έχει ως στόχο να φέρει κοντά επαγγελματίες της υγείας, ειδικούς στον τομέα της διαχείρισης κρίσεων, θεσμικούς φορείς και τοπικές αρχές για να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες πάνω σε ένα από τα πιο απαιτητικά και σημαντικά θέματα της δημόσιας υγείας.

Στόχοι της Εκδήλωσης
Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Δεξιοτήτων: Ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις τελευταίες εξελίξεις και πρακτικές στη διαχείριση συμβάντων μαζικών απωλειών.
Ανταλλαγή Γνώσεων: Παρουσιάσεις και συζητήσεις από ειδικούς με πλούσια εμπειρία στον τομέα.
Συνεργασία και Συντονισμός: Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ νοσοκομείων, τοπικών αρχών, και άλλων φορέων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κρίσεων.

Κύρια Θέματα
Στρατηγικές Διαχείρισης Κρίσεων: Ανάλυση των πρωτοκόλλων που πρέπει να εφαρμοστούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Κατανομή Πόρων: Τεχνικές για την αποτελεσματική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων κατά τη διάρκεια μαζικών απωλειών.
Περίθαλψη Τραυματιών: Μεθοδολογίες για την γρήγορη και αποτελεσματική παροχή ιατρικής φροντίδας σε μεγάλο αριθμό τραυματιών.

Συμμετέχοντες
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, διοικητικό προσωπικό νοσοκομείων, στελέχη τοπικών αρχών, και φοιτητές της Σχολής Επιστημών Υγείας.

Ευχαριστίες
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στις τοπικές αρχές, την Περιφέρεια και τον Δήμο, για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Η συμβολή τους είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εκδήλωσης και την ενίσχυση της ετοιμότητας μας να ανταποκριθούμε σε συμβάντα μαζικών απωλειών.

Πρόγραμμα
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές, παρακαλούμε επισκεφθείτε την αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 

Τμημα Ιατρικής - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο