Δηλώσεων Διδακτικών Συγγραμμάτων

Δηλώσεων Διδακτικών Συγγραμμάτων

eudoxos- SUGGRAMATA IATRIKIS

26-06-2023 Καταχώριση και κοστολόγηση διδακτικών συγγραμμάτων ακαδημαϊκού έτους 2023‐2024 στο Π.Σ. Εύδοξος

Στον ακόλουθο σύνδεσμο (https://eudoxus.gr/files/Kataxorisi_kai_Kostologisi_syggrammatwn_2023-24.pdf) μπορείτε να βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τη διαδικασία καταχώρισης και κοστολόγησης των διδακτικών συγγραμμάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Η περίοδος ανάρτησης και κοστολόγησης των διδακτικών συγγραμμάτων από τους Εκδότες θα ξεκινήσει την Δευτέρα 26/06/2023 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28/07/2023.

Η περίοδος καταχώρισης των συνολικών καταλόγων διδακτικών συγγραμμάτων από τις Γραμματείες των Τμημάτων Α.Ε.Ι. και των Προγραμμάτων των Α.Ε.Α. θα ξεκινήσει αφού ολοκληρωθεί η περίοδος καταχώρισης των διδακτικών συγγραμμάτων από τους Εκδότες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15/09/2023.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο 215-215-7850 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00).

01-08-2023 Παράταση περιόδου καταχώρισης και κοστολόγησης διδακτικών συγγραμμάτων ακαδημαϊκού έτους 2023‐2024 στο Π.Σ. Εύδοξος 

Σας ενημερώνουμε ότι στον σύνδεσμο  (https://eudoxus.gr/files/Paratasi_anartisis_siggrammaton_kai_ilektronikis_kostologisis_2023.pdf))  μπορείτε να βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σύμφωνα με το οποίο παρατείνεται η περίοδος καταχώρισης και κοστολόγησης των διδακτικών συγγραμμάτων από τους εκδότες για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 έως την *Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023*.
Η περίοδος καταχώρισης των συνολικών καταλόγων διδακτικών συγγραμμάτων από τις Γραμματείες των Τμημάτων Α.Ε.Ι. και των Προγραμμάτων των Α.Ε.Α. θα ξεκινήσει αφού ολοκληρωθεί η περίοδος καταχώρισης των διδακτικών συγγραμμάτων από τους Εκδότες και θα ολοκληρωθεί την *Παρασκευή 15/09/2023*.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΥΔΟΞΟΣ (http://eudoxus.gr/Default.aspx) 

Ο φοιτητής εισέρχεται στην εφαρμογή φοιτητών του Ευδόξου όπου και γίνεται η πιστοποίηση – εξουσιοδότησή του (μέσω Shibboleth) με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, τα οποία έχει λάβει από το οικείο του Τμήμα.

Αφού συνδεθεί μπορεί:

– να δει όλα τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών του Τμήματός του και τα αντίστοιχα προτεινόμενα συγγράμματα
– να κάνει προεπισκόπηση του εξώφυλλου, του οπισθόφυλλου, του πίνακα περιεχομένων και ενός ενδεικτικού αποσπάσματος από κάθε σύγγραμμα
– να ενημερωθεί άμεσα για την τρέχουσα διαθεσιμότητα κάθε συγγράμματος καθώς και για τα σημεία παράδοσης στην πόλη του
– να επιλέξει συγγράμματα για τα μαθήματα στα οποία έχει εγγραφεί κατά το τρέχον εξάμηνο
– να βρει τη διεύθυνση του Σημείου Διανομής

Κατόπιν, ο φοιτητής καταχωρίζει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου ή/και το email του και λαμβάνει άμεσα από τον Εύδοξο ένα μήνυμα με τον κωδικό ΡΙΝ, με τον οποίο μπορεί να παραλαμβάνει τα επιλεγμένα συγγράμματα από τα σημεία διανομής των αντίστοιχων εκδοτών.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής φοιτητών στο πρόγραμμα “Εύδοξος”

Οδηγίες για τη διαδικασία επιλογής συγγραμμάτων από τους φοιτητές θα βρείτε εδώ.

Πληροφορίες στο Τμήμα Ιατρικής:

Μπέτσης Δημήτριος (2410685594 )

dbetsis@uth.gr  Γραμματεία Τμήματος) 

ΑΡΩΓΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΥΔΟΞΟΣ ΤΗΛ. 215 -215 – 7850

Τμημα Ιατρικής - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο