Πληροφορίες για τους πρωτοετείς

Πληροφορίες για τους πρωτοετείς

protoeteis-iatrikis

Οδηγίες σε video

Στόχος του Προγράμματος είναι να καλλιεργηθεί μια πανευρωπαϊκή προσέγγιση της Ανώτατης Εκπαίδευσης με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας στην Ευρώπη και τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα ERASMUS 

HelMSIC

Η HelMSIC – Hellenic Medical Students’ International Committee (Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής) είναι μία ανεξάρτητη μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, μη κομματική οργάνωση φοιτητών Ιατρικής.

Ιδρύθηκε το 1958 και σήμερα αποτελείται από 7 τοπικές επιτροπές, μία σε κάθε Ιατρική Σχολή της Ελλάδας, συνδέοντας τους φοιτητές Ιατρικής σε πανελλήνιο επίπεδο. Παράλληλα η HelMSIC εκπροσωπεί τους φοιτητές Ιατρικής στα διεθνή δίκτυα ως μέλος των IFMSA – International Federation of Medical Students’ Associations και EMSA – European Medical Students’ Association.

Η δράση μας είναι σύμφυτη με τις αξίες του εθελοντισμού, της αποδοχής, της ισότητας, και του ανθρωπισμού ενώ διοργανώνουμε προγράμματα πάνω σε 6 Τομείς Δράσης:

  • Κλινικές Ανταλλαγές
  • Ερευνητικές Ανταλλαγές
  • Ιατρική Εκπαίδευση
  • Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ειρήνη
  • Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία
  • Δημόσια Υγεία

Εάν λοιπόν θέλεις να μας γνωρίσεις καλύτερα ή να συμμετάσχεις ως ενεργό μέλος δεν έχεις πάρα να επισκεφθείς το website μας www.helmsic.gr και να κάνεις κλικ στο πάνελ “Συμμετέχω” ή να στείλεις ένα email στο info@helmsic.gr

Δεν απαιτείται κανενός είδους εγγραφή ή πληρωμή καθώς όλοι φοιτητές ιατρικής είναι μέλη μας.

 

Ακολούθησε μας στα Social Media για να μαθαίνεις περισσότερα.
Τμημα Ιατρικής - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο