Νέα Τμήματος Ιατρικής

“Ημέρες Νευρολογίας” Λάρισα 3-5 Νοεμβρίου 2023

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Συνέδρια - Εκδηλώσεις

“Ημέρες Νευρολογίας” Λάρισα 3-5 Νοεμβρίου 2023

«Ημέρες Νευρολογίας» Λάρισα 3-5 Νοεμβρίου  2023

Σας προσκαλούμε στο Συνέδριο «Ημέρες Νευρολογίας», που οργανώνεται από το Ινστιτούτο Πρόληψης, Εκπαίδευσης και Έρευνας Νευρολογικών Νοσημάτων, την Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου της Κύπρου, στις 3 με 5 Νοεμβρίου, στην Λάρισα (Larissa Imperial).

Το Συνέδριο, όπως κάθε χρόνο, έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, είναι πολυθεματικό και θα προσπαθήσει, διαμέσου των διαλέξεων και των συζητήσεων, να δώσει απαντήσεις σε προβληματισμούς και διλήμματα, διαγνωστικά και θεραπευτικά, της καθημερινής ιατρικής πράξης.

Το φετινό Συνέδριο θα έχει τρεις βασικές ενότητες:

Πρώτη ενότητα:          Εκπαίδευση στην πρακτική εφαρμογή και αξιολόγηση των διαθέσιμων εργαλείων για την κινητική και γνωστική κατάσταση των     ασθενών.

Δεύτερη ενότητα:       Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα Νευρολογικά νοσήματα.

Τρίτη ενότητα:            «Τι νεότερο». Εξελίξεις που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια στον τομέα της Νευρολογίας και έχουν πρακτικό ενδιαφέρον.  

Για την  εγγραφή σας   ΕΔΩ  

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. 

Η Οργανωτική & Επιστημονική Επιτροπή  

Αλέξανδρος Παπαδημητρίου,Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Πρόεδρος Ινστιτούτου Πρόληψης, Εκπαίδευσης και Έρευνας Νευρολογικών Νοσημάτων Γεώργιος Χατζηγεωργίου,Καθηγητής Νευρολογίας, Κοσμήτορας Ιατρικής Πανεπιστημίου Κύπρου  Ευθύμιος  Δαρδιώτης, Καθηγητής Νευρολογίας,  Διευθυντής Νευρολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Τμημα Ιατρικής - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο